5. Javni natječaj za dodjelu stipendija Zaklade Srce grada Osijeka

Posted on Posted in Studenti obavijesti
Objavljen dugo očekivani 5. JAVNI NATJEČAJ za dodjelu stipendija Zaklade “Srce grada Osijeka” za akademsku godinu 2020./2021.
Trenutno najatraktivnija stipendija u Osijeku
Ako si najbolja/najbolji – ne propusti priliku!
Zaklada traži izvrsne, motivirane studente sa željom za uspjehom, koji će redovito izvršavati sve obveze tijekom studiranja i uredno izvršavati studijske obveze, prihvaćati obaveze aktivnog sudjelovanja po pozivu Zaklade u minimalno dvije aktivnosti Zaklade tijekom akademske godine 2020./2021. i svojim znanjem i iskustvima doprinositi realizaciji ideja, svrhe i ciljeva Zaklade. Korisnik stipendije u vrijednosti 18.000,00 kn će imati obvezu i prihvatiti mogućnost odrađivanja praktičnog usavršavanja u trajanju minimalno 80 sati kod poslodavaca koji budu iskazali interes za suradnju sa Zakladom kao i obvezu povrata isplaćene stipendije zbog neopravdano ne položenih minimalno 20% ispita sa upisane akademske godine 2020./2021.
Tekst natječaja za dodjelu stipendija Zaklade, obrasci za prijavu, Pravilnik o mjerilima i postupku za dodjelu potpora Zaklade Srce grada Osijeka i tekst Ugovora nalaze se na službenim web stranicama Zaklade Srce grada Osijeka.
Podijeli...