23. Smotra Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, 5. i 6.12.2019.

Posted on Posted in UPISI - budući studenti, Likovni_obavijesti, Kazaliste_obavijesti, Glazba_obavijesti, Kultura_kreativne_obavijesti, instrumentalne_obavijesti, kreativne_teh_obavijesti, Obavijesti

23. Smotra Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku održat će se u četvrtak, 5. i petak, 6. prosinca 2019. godine od 10:00 do 18:00 sati na Fakultetu agrobiotehničkih znanosti, Vladimira Preloga 1, Sveučilišni kampus, Osijek.

Smotra Sveučilišta se organizira za učenike završnih razreda srednjih škola, studente i ostale zainteresirane s ciljem pravodobnog obavješćivanja o studijskim programima, dostignućima u pojedinim područjima, opremljenosti pojedinih fakulteta, sveučilišnim i stručnim studijima, kreativnim mjestima za zapošljavanje u pojedinim strukama, uvjetima smještaja tijekom studija u Osijeku, studentskom životu i o još mnogo drugih detalja.

Na Smotri će se predstaviti 12 fakulteta (Ekonomski fakultet, Fakultet agrobiotehničkih znanosti, Fakultet elektrotehnike, računarstva i informacijskih tehnologija, Fakultet za dentalnu medicinu i zdravstvo, Fakultet za odgojne i obrazovne znanosti, Filozofski fakultet, Građevinski i arhitektonski fakultet, Katolički bogoslovni fakultet, Medicinski fakultet, Pravni fakultet, Prehrambeno-tehnološki fakultet, Strojarski fakultet) te Akademija za umjetnost i kulturu i 4 Odjela (Odjel za biologiju, Odjel za fiziku, Odjel za kemiju i Odjel za matematiku).

Na Smotri će se predstaviti Gradska i sveučilišna knjižnica Osijek, Studentski centri u Osijeku i Slavonskom Brodu, čije djelatnosti osiguravaju potreban standard visokog obrazovanja, Studentski zbor i studentske udruge i Hrvatski zavod za zapošljavanje – Regionalni ured Osijek.

Detaljan program je dostupan na poveznici.

Akademija je pripremila predstavljanje svojih odsjeka:

Odsjek za glazbenu umjetnost, Odsjek za instrumentalne studije, Odsjek za kazališnu umjetnost, Odsjek za kreativne tehnologije, Odsjek za kulturu, medije i menadžment te Odsjek za vizualne i medijske umjetnosti te dvije vrlo zanimljive radionice.

Pozivamo sve zainteresirane učenike, maturante, ali i naše studente i profesore, na otvaranje Smotre Sveučilišta, sutra 5. prosinca 2019. u 11 sati na Fakultetu agrobiotehničkih znanosti.

Posjetite naš štand i provjerite što smo pripremili.

 

Podijeli...