Akcija Božićnog darivanja Akademije za umjetnost i kulturu

Posted on Posted in Humanitarni, Knjižnica_obavijesti, Kultura_kreativne_obavijesti, Studenti obavijesti

BOŽIĆNO DARIVANJE AKADEMIJE ZA UMJETNOST I KULTURU

Predbožićno vrijeme koje nam je stiglo idealno je vrijeme za organiziranje darivanja. Studentski zbor Akademije za umjetnost i kulturu, ove je godine odlučio organizirati Božićno darivanje Akademije za umjetnost i kulturu kako bi se prikupile potrepštine za obitelj Berkić, koja se nalazi u težoj imovinskoj situaciji. Tročlana obitelj Berkić živi u skromnom domu u Čepinu.

Svi koji žele sudjelovati u akciji su dobrodošli, a potrepštine će se prikupljati u prostorima knjižnice na Odsjeku za kulturu, medije i menadžment u razdoblju od 01. prosinca do 18. prosinca nakon čega će donacije biti osobno uručene obitelji povodom Božića. Radno vrijeme knjižnice je od 9:00 h do 17:00 h.

Obitelji su od potrepština najpotrebniji hrana, higijena i odjeća. Što se tiče hrane, treba računati na to da bi im mogla što duže stajati, odnosno da nije brzo kvarljiva (najbolje konzervirana hrana) i da to budu neke osnovne stvari kao što su ulje, šećer, brašno, riža, itd. Slatkiši isto nisu na odmet. Od higijene bi dobro došle stvari poput vlažnih maramica, gelova za tuširanje, higijenskih uložaka i sl. Što se tiče odjeće, djevojčica obitelji ima 11 godina.  Još od nekih potrebnih stvari su štednjak za kuhanje, posteljina, zavjese, jastuci i jorgani pa ako imate viška, javite se.

Za više informacija možete se obratiti Emi Lutring, zamjenici predsjednika Studentskog zbora Akademije, na mail emma.ltrng@gmail.com i/ili putem Facebooka te na broj mobitela 0998371133. Ako želite sudjelovati u darivanju, a niste u mogućnosti osobno doći na Akademiju za umjetnost i kulturu, također se javite Emi Lutring pa ćete dogovoriti primopredaju.

Hvala svima koji se na bilo koji način uključe u ovo darivanje. Iako se vama možda čini kao sitnica, obitelji Berkić će itekako značiti!

 

Podijeli...