Casting radionica The Art of the Audition, the Business of the Art

Posted on Posted in Kazaliste_obavijesti

Teatar Prima Vista s ponosom predstavlja casting radionicu jednog od najcjenjenijih holivudskih casting direktora Paula Webera, CSA:

„THE ART OF THE AUDITION, THE BUSINESS OF THE ART“

 

Radionica će se održati uživo 23.10.2021. u prostorijama Hrvatsko – Američkog Društva, Petrova ulica 119, Zagreb.

Nakon uspješne prošlogodišnje Zoom radionice Paula Webera u organizaciji Petre Vukelić, Sanje Drakulić i DuArt platforme (projekt je bio sufinanciran sredstvima Hrvatskog audiovizualnog centra), Teatar Prima Vista vam donosi i Paulovu radionicu uživo u Zagrebu!

 

PAUL WEBER

Paul Weber jedan je od najcjenjenijih casting direktora u Hollywoodu. Paul je 16 godina radio kao stručni savjetnik MGM studija za igrani film. Radio je na brojnim blockbuster filmovima uključujući James Bond franšizu, film Zookeeper s Kevinom Jamesom, Hot tub time machine, Red dawn s Chrisom Hemsworthom, The Cabin in the Woods redatelja Jossa Whendona, Robocop te mnoge druge naslove. Surađivao je s Reese Witherspoon, Johnyjem Deppom, Ryanom Reynoldsom i brojnim drugim holivudskim zvijezdama.

Paul Weber trenutačno radi kao samostalni casting direktor te producent. Član je prestižnog strukovnog udruženja „Casting Society of America“(CSA), zatim „The Writers Guild of America“ te je redovni član žirija za nagrade Emmy. Paul je također cijenjeni predavač i učitelj koji predaje svoju „The Art of the Audition, The Business of the Art“ tehniku diljem svijeta, a od sada napokon i u Zagrebu.

 

O RADIONICI

Radionica je namijenjena profesionalnim glumcima. Paul je osmislio dinamičan, praktičan i iznimno učinkovit intenzivan program koji demistificira proces audicije te
glumcu daje potrebne vještine i samopouzdanje kako bi na audicijama mogao ostvariti zapaženu izvedbu.

Paulova radionica sastoji se od dva dijela. U prvom dijelu glumci uče o samom procesu castinga, odnosno o tome što se točno od njih očekuje na audiciji; zatim o procesima samobrendiranja i marketinga; o ključnim tehnikama koje će im pomoći u prevladavanju treme i anksioznosti na audicijama; o tome zašto neki glumci uspijevaju; uče i kako napisati dobar CV te što čini dobru headshot fotografiju.

U drugom dijelu fokus će biti na radu na unaprijed zadanim i uvježbanim scenama. Paul Weber će kroz individualizirani pristup polaznicima objasniti što konkretno čini uspješnu audiciju te ih podučiti kako najefektnijim i najhrabrijim glumačkim odabirima ostaviti najbolji dojam na audiciji.

Video najavu radionice pogledajte na sljedećem linku:

https://www.instagram.com/tv/CUmemluDljX/?utm_medium=copy_link

 

Detaljnije o programu pogledajte na našoj stranici: www.teatarprimavista.hr

Datum: 23.listopada 2021.

Vrijeme: 10 – 17 sati (uključujući pauzu za ručak)

Cijena: 650 kn – early bird cijena do 9. listopada 2021; 750 kn od 10. listopada 2021.

 

Prijave i dodatne informacije: info@teatarprimavista.hr

Broj polaznika je ograničen!

CASTING RADIONICA holivudskog casting direktora PAULA WEBERA

Podijeli...