Ovdje ide tekst...

Umjetnička akademija u Osijeku s osobitim zadovoljstvom Vas poziva na dva predavanja u sklopu Noći knjige 2018. godine. U ponedjeljak, 23. travnja 2018. s početkom u 18:00 sati u Knjižnici UAOS-a održat će se predstavljanje biografije Godard. Jean-Luc Godard je francusko-švicarski redatelj te jedan od začetnika i najznačajnijih predstavnika Francuskog novog vala, a njegovu biografiju napisao je Antoine de Baecque. Knjiga je izdana u suradnji izdavača Sandorf i Mizantrop.

U Svečanoj dvorani UAOS-a s početkom u 20:00 sati održat će se tribina pod nazivom Budućnost stripa te predstaviti knjiga Svjetska povijest stripa, autora Dana Mazura i Alexandera Dannera. Nakon predstavljanja knjige, održat će se tribina o povijesti, sadašnjosti i budućnosti stripa.

Uz ovo, biti će omogućena prigodna prodaja Sandorfovih izdanja.

Dragi korisnici,

knjižnica UAOS će u četvrtak 29.3.2018.

biti otvorena od 8,00 do 12,00 sati,

a bit će zatvorena od 30.3. do 2.4.2018.

Želimo vam sretan Uskrs!

Ulaskom u novi semestar pozivamo vas da pregledate nove naslove u našoj knjižnici.

Naime, tijekom 2016. i 2017. godine smo dobili iznimno velike donacije knjige od zagrebačkih galerija i muzeja. Muzej suvremene umjetnosti, Muzej za umjetnost i obrt, Moderna galerija te Umjetnički paviljon poklonili su veliku količinu knjiga o umjetnosti te kataloga izložbi.

Popis donacija donosimo u prilogu obavijesti, a budući da se radi o velikoj količini knjiga, popise knjiga ćemo objavljivati postepeno.  Za početak donosimo bilten prinova donacije Muzeja suvremene umjetnosti.

Ovim putem bismo se željeli najljepše zahvaliti profesorici Jasminki Najcer Sabljak što nam je dogovrili ove donacije, te, dakako, Muzeju suvremene umjetnosti, Muzeju za umjetnost i obrt, Modernoj galeriji te Umjetničkom paviljonu.