Erasmus Student Network (ESN) je najveća studentska organizacija u Europi koja djeluje pod krilaticom "Studenti pomažu studentima". 

Erasmus studentska mreža Osijek (ESN Osijek) nastoji pomoći svim studentima na razmjeni koji dolaze u Osijek, svim odlaznim studentima te studentima našega Sveučilišta koji se tek vraćaju s razmjene.

Jedan od projekata ESN-a je ESN Buddy u koji za cilj ima olakšati integraciju stranih studenata u lokalnu zajednicu. Putem navedenoga projekta jača se povezanost lokalnih studenata s inozemnima. Lokalnim studentima se pruža mogućnost rada u interkulturalnom okruženju, stvaranje međunarodnih kontakata i prijateljstva izvan granica matične države.

Više na linku:

Link: https://www.facebook.com/ESNOsijek/posts/1452722828110948

 Voliš upoznavati nove ljude i različite kulture? Želiš steći internacionalne prijatelje te provesti semestar u multikulturalnom društvu? Iskusi internacionalizaciju kod kuće te upoznaj Europu bez da napustiš Osijek - prijavi se na naš Buddy program i postani najbolji prijatelj studentu na razmjeni/praksi, pomozi mu da upozna ljepote našega grada te upozna našu kulturu!


<< Nazad