Europski Forum Alpbach (EFA) je konferencija koja se svake godine sredinom kolovoza održava u pitoresknom alpskom mjestašcu Alpbach (Austrija) i okuplja studente, profesore, stručnjake, znanstvenike, gospodarstvenike, umjetnike te političare iz cijelog svijeta. Na Forumu se održavaju seminari aktualne tematike vođene od strane dokazanih svjetskih i europskih stručnjaka te simpoziji iz više od 7 različitih područja. Osim toga, moguće je sudjelovati na nekoliko ljetnih škola (područje zdravstva, ekonomije i prava).

Studenti imaju mogućnost sudjelovanja na svim navedenim eventima na kojima sveukupno sudjeluje više od 5000 ljudi, a za 700 njih su osigurane potpune stipendije.

 

U privitku se nalazi detaljan opis samog Foruma, sa dodatnim informacijama kako se prijaviti, te kontaktni podaci u slučaju dodatnih pitanja.

 

Cijenili bismo Vaš doprinos u promoviranju informacija o stipendijama, pošto je ovo izvrsna prilika za svaku mladu osobu da se umreži i stekne dodatna znanja iz vlastitog interesnog područja. Napominjemo kako stipendija pokriva troškove sudjelovanja (koji inače iznose EUR 1500), smještaja, javnog prijevoza za vrijeme trajanja Foruma, te dnevni džeparac u iznosu od EUR 17.00.

 

Informacije su također dostupne na: https://www.facebook.com/KlubAlpbachHrvatska/


<< Nazad