Kako pretvoriti svoje ideje u filmski jezik i vizualnim medijem kreativno pričati, a uz to se i odlično zabaviti, polaznici će imati priliku otkriti na Špica radionici koja se ove godine održava od 5. do 7. travnja 2018. u Galeriji Wladinger u Osijeku.

 

Iskusni filmaši iz udruge Novi film otkrit će sve tajne filmskih izražajnih sredstava i stručno voditi polaznike kroz proces osmišljavanja, pripreme, snimanja i montaže prvog filmskog uratka. Rezultat radionice je da polaznici naprave službenu najavnu špicu Filmske RUNDE koja će služiti i kao najava ovogodišnje revije u medijima i na samoj RUNDI.  

 

Radionica je besplatna i namijenjena je srednjoškolcima i studentima, a prijašnje iskustvo nije potrebno. Svi zainteresirani mogu poslati svoju motivaciju i kontakt do 30.ožujka 2018. godine na filmskarunda@gmail.comBroj polaznika je ograničen. 

 

Za dodatne informacije, slobodno posjetite našu službenu Web stranicu www.filmskarunda.com te nas kontakirajte na filmskarunda@gmail.com ili na 091 6400 610 (Ines Jokoš, voditeljica odnosa s javnošću).

 

U prilogu se nalaze podatci o radionici.


<< Nazad