OBAVIJEST O POLASKU NA INTERLIBER

Polazak iz Osijeka: u 08.00 iz Tvrđe - parkirališt na istočnom ulazu u Tvrđu, ispred lokala K topu.

Povratak iz Zagreba: u 19:30 sa naknadno dogovorenog mjesta.

Obavještavamo sve studente Akademije za umjetnost i kulturu u Osijeku

da prije testiranja indeksa moraju vratiti svu posuđenu građu.

Knjige, časopise, kopije i sve drugo što ste tijekom prošle akademske godine posudili u bivšoj knjižnici Umjetničke akademije ili u bivšoj knjižnici Odjela za kulturologiju

možete vratiti u tjednu od 24.9. do 28.9.2018. godine u vremenu od 8,00 do 15,00 sati u prostorije nove knjižnice Akademije za umjetnost i kulturu u Osijeku na prvom katu zgrade na Trgu Svetog Trojstva 3.

Svi studenti koji su vratili svoja dugovanja dobit će žig u indeks koji to potvrđuje i bez kojega ne mogu testirati akademsku godinu.

Dragi studenti i profesori,

Knjižnica će za korisnike biti zatvorena tijekom ljeta od 16.7. – 3.9.2018.

zbog preseljenja u prostorije na Trgu Sv. Trojstva 3.

Stoga vas sve molimo da vratite svu posuđenu građu do 13.7.2018.

U tjednu od 2.7. do 6.7.2018. moći ćete vratit knjige bez naplate zakasnine.

Lijep pozdrav i ugodno dugo toplo ljeto,

Vaše knjižničarke

Umjetnička akademija u Osijeku s osobitim zadovoljstvom Vas poziva na dva predavanja u sklopu Noći knjige 2018. godine. U ponedjeljak, 23. travnja 2018. s početkom u 18:00 sati u Knjižnici UAOS-a održat će se predstavljanje biografije Godard. Jean-Luc Godard je francusko-švicarski redatelj te jedan od začetnika i najznačajnijih predstavnika Francuskog novog vala, a njegovu biografiju napisao je Antoine de Baecque. Knjiga je izdana u suradnji izdavača Sandorf i Mizantrop.

U Svečanoj dvorani UAOS-a s početkom u 20:00 sati održat će se tribina pod nazivom Budućnost stripa te predstaviti knjiga Svjetska povijest stripa, autora Dana Mazura i Alexandera Dannera. Nakon predstavljanja knjige, održat će se tribina o povijesti, sadašnjosti i budućnosti stripa.

Uz ovo, biti će omogućena prigodna prodaja Sandorfovih izdanja.