LEAP Summit – najveća međunarodna konferencija za mlade u Europi

Posted on Posted in Studenti obavijesti, Likovni_obavijesti, Kazaliste_obavijesti, Glazba_obavijesti, Kultura_kreativne_obavijesti, instrumentalne_obavijesti, kreativne_teh_obavijesti, Studeni

LEAP Summit (www.leapsummit.com) je jedna od najvećih međunarodnih konferencija za mlade u Europi. U 2020., okupit će preko 3,000 sudionika iz 40+ zemalja te preko 80 stručnih predavača iz cijeloga svijeta.

Ove godine LEAP Summit obilježava 5. obljetnicu, a održat će se od 26. – 27.03. u Zagrebu te ponovno okupiti preko 3,000 sudionika. Fokus konferencije je na multidisciplinarne teme vezane uz poduzetništvo, digitalne tehnologije, održivi razvoj i ekologiju, Europsku uniju, moderne trendove i inovacije te inspirativne priče.

Generalni partner LEAP Summita je Europska komisija, a Summit je u potpunosti besplatan za sudjelovanje. Prijave su otvorene do popunjenja kapaciteta na: https://leapsummit.com/apply-now/

Budući da Summit pruža izvrsne prilike studentima, vjerujemo kako je ovo dobra prilika za vas, a samo sudjelovanje je besplatno.

Ovdje možete vidjeti kako je to izgledalo 2019 godine:  https://www.youtube.com/watch?v=wjZAxiFf068
Podijeli...