Nagrađeni na 28. SLUK-u!

Posted on Posted in Alumni, Kazaliste_obavijesti

28. izdanje Susreta lutkara i lutkarskih kazališta Hrvatske zatvoreno je dodjelom nagrada u Dječjem kazalištu Branka Mihaljevića u Osijeku.

Ponosni smo što je nagrada za najbolju glumu – animaciju dodijeljena našem studentu Silviju Švastu za animaciju u predstavi Zatočenik kule Bro u produkciji Gradskog kazališta Požega i predstavi U kažnjeničkoj koloniji u produkciji Kazališta Virovitica, Teatra Fort Forno i Akademije za umjetnost i kulturu u Osijeku. Predstava Zatočenik kule Bro, ujedno je i autorska predstava nastala kao završni rad studenata Silvija Švasta, Marijina Kuzmičića, Andrije Krištofa i Mihaela Elijaša iz lutkarstva pod mentorstvom izv. prof. art. Hrvoja Seršića.

Među nagrađenima na ovogodišnjem SLUKU-u su i bivši studenti glume i lutkarstva, sada članovi Alumni kluba Akademije za umjetnost i kulturu – Dominik Karakašić ( za najbolju glumu – animaciju u predstavi Caffe kraljevstvo), Irena Bausović (za najbolju glumu – animaciju u predstavi Caffe kraljevstvo), Vanja Jovanović( za najbolju režiju, režiju predstave Caffe kraljevstvo) i Petra Cicvarić ( za najbolji tekst predstave Na tragu).

Čestitamo! 🙂

Podijeli...