NOVI DATUMI za program osnove glume i lutkarstva (konzultacije)

Posted on Posted in UPISI - budući studenti, Studenti obavijesti, Kazaliste_obavijesti
Budućim studentima Akademije za umjetnost i kulturu u Osijeku pripremili smo u sklopu cjeloživotnog učenja program Osnove glume i lutkarstva, intenzivni program kojim ćemo mladim ljudima približiti osnovne principe glume i lutkarstva te njihove specifičnosti kakve se gaje na Akademiji za umjetnost i kulturu u Osijeku.
Datumi održavanja programa su 27., 28. i 29.5.2020. A za sva pitanja i prijave možete se javiti na mail drazena.stankovic@aukos.hr
Posebna značajka ovog programa je što svakom polazniku pristupa na poseban i individualan način dajući naglasak upravo na one segmente u kojima je polaznik slabiji i u kojima mu treba pomoći. Razvija se motorika, osjećaj za prostor, mašta i promatranje neživog svijeta iz jednog novog kuta, lutkarskim i glumačkim očima.
Dio ovog programa je i provjera sluha i ritma, koju provode profesori i asistenti koji imaju prethodnu glazbenu naobrazbu, ali ujedno se bave scenskom umjetnosti. Izvoditelji programa nastavnici su na preddiplomskom i diplomskom studiju Glume i lutkarstva Odsjeka za kazališnu umjetnost Akademije za umjetnost i kulturu u Osijeku, koji, uz specijalističku naobrazbu, posjeduju i bogato praktično iskustvo te sudjeluju u realizaciji kazališnih projekata kao dramski i lutkarski redatelji, dramski glumci i glumci lutkari, ali i kao članovi autorskog kreativnog tima (koreografi, oblikovatelji svjetla, autori glazbe i sl.) te posjeduju bitno pedagoško iskustvo u vođenju dramskih i lutkarskih radionica za djecu i mlade.
Cijena programa po polazniku iznosi 750,00 kn
Podijeli...