Obavijest studentima vezano uz epidemiološku situaciju na Akademiji

Posted on Posted in Glazba_obavijesti, instrumentalne_obavijesti, Kazaliste_obavijesti, kreativne_teh_obavijesti, Kultura_kreativne_obavijesti, Likovni_obavijesti, Studenti obavijesti

Poštovane kolege i kolegice,

sukladno trenutnoj epidemiološkoj situaciji želimo Vas obavijestiti da se na Akademiji za umjetnost i kulturu pojavio manji broj pozitivnih osoba na COVID 19. Sve osobe u pitanju nalaze se u izolaciji, a prema potrebi i preporukama provedena su dodatna dezinficiranja prostora te privremena obustava kontaktne nastave. Akademija za umjetnost i kulturu na početku je pandemije osnovala Povjerenstvo za koordinaciju postupanja i provedbu epidemioloških mjera koje kontinuirano prati situaciju te postupa prema uputama nacionalnog i lokalnih Stožera. Povjerenstvo je u stalnom kontaktu s upravom, članovima i voditeljima Odsjeka te se promptno i na dnevnoj razini donose mjere koje osiguravaju sigurnost i zdravlje kako studenata tako i zaposlenih na instituciji. O svakoj promjeni epidemiološke situacije te novim mjerama bit ćete pravovremeno obaviješteni.

Molimo Vas da u se u ovim trenutcima pridržavate epidemioloških preporuka koje uključuju nošenje maske, dezinficiranje ruku, fizičku distancu i svakodnevno mjerenje temperature te tako i sami doprinesete što sigurnijem okruženju za rad. Na svaku indikaciju potencijalnih simptoma ostanite kod kuće te se javite prvom predmetnom nastavniku i svom referentu u Uredu za studente koji će Vas savjetovati o daljnjem postupanju te informirati voditelja Odsjeka i ostale nastavnike kako bi Vam mogli izići u susret i osigurati nadoknadu propuštene nastave. U slučaju propisane samoizolacije izostanci s nastave će Vam biti opravdani.

 

Ostanite sigurni i odgovorni.

S poštovanjem,

Predsjednik povjerenstva za koordinaciju postupanja i provedbu epidemioloških mjera

dr.sc. Alen Biskupović

Podijeli...