Knjižnica na daljinu

Posted on Posted in Knjižnica_obavijesti

Dragi korisnici,

Iako ne možete doći u knjižnicu, knjižnica je tu i dalje za vas, ali na daljinu.

Na našim mrežnim stranicama, osobito u dijelu koji se zove Knjižnica – izvor informacija nalaze se poveznice na različite online izvore informacija. Repozitorijama te bazama podataka putem portala elektroničkih izvora možete pristupiti od kuće sa svojom lozinkom sustava AAI@EduHr. Tu su i katalozi koje možete pretražiti za bibliografske podatke, te digitalne zbirke u kojima možete pronaći digitalizirane knjige, ali i muzejsku i arhivsku građu.

Na našoj Facebook stranici i Instagramu redovito ćemo vam donositi obavijesti o besplatnim online izvorima informacija, a vi ih slobodno komentirajte, lajkajte ili nam možete slati svoje prijedloge.

Imate li ikakvih upita vezanih za pretraživanje online informacija, slobodno nam se javite na mail knjiznica@uaos.hr i trudit ćemo vam odgovoriti u što kraćem roku. Molim vas da imate strpljenja i razumijevanja jer ćete naručene knjige moći pokupiti samo u dežurstvu od 9,00 do 12,00 sati ponedjeljkom i srijedom. U to vrijeme možete nas i telefonski nazvati na 031 / 224-299.

Učenje nije otkazano i iskoristite ovo vrijeme da što više pročitate i pogledate on line.

Čuvajte se i ostanite nam zdravi!

Vaše knjižničarke

Podijeli...