Osječki meandar

Posted on Posted in Obavijesti, Studenti obavijesti
GSSR „Sport za sve“ Osijek i Akademija za umjetnost i kulturu  (AUK) zajedničkim snagama  organiziraju gradsku utrku „Osječki meandar“, memorijalnu utrku koja će se održati u subotu, 23.04.2022. godine u sklopu akcije „Zdravko je krenuo“, a  povodom Dana Julija Knifera, počasnog građanina grada Osijeka i jednog od najznačajnijih hrvatskih umjetnika 20. stoljeća.
Sudionici će pred sobom imati 4200 m trkačkog izazova. Ruta kojom će se utrka odvijati je kružna, start utrke je u 10,00 sati kod Vodenih vrata na ulazu u Tvrđu. Prijave putem linka:  https://stotinka.hr/hrv/dogadjaj/1662   ili do 9,30 na licu mjesta.
Za građane s djecom i rekreativce koji iz bilo kojeg razloga ne mogu istrčati utrku, a žele sudjelovati, pripremljena je skraćena ruta koju mogu, izvan konkurencije, jednostavno odhodati. Za ovu kategoriju prijave nisu potrebne.
Prva tri prvoplasirana trkača u muškoj i ženskoj kategoriji  bit će nagrađena  medaljama,  a prvih 100 prijavljenih sudionika majicama s logom utrke.  Organizator je osigurao i bočicu vode za okrijepu koja će sve sudionike dočekati na cilju.
Pozivamo sve trkače, rekreativce i sportaše, a posebno studente da sudjelovanjem u utrci pridonesu ovoj lijepoj ideji spoja sporta i kulture u našem gradu!
Za sudjelovanje u utrci svi sudionici  imaju pravo na markicu i rekreacijsku karticu akcije „Zdravko je krenuo“.
Sudjelovanje na utrci je besplatno.
Podijeli...