Pozivnica za sudjelovanje na Osječkom Ferivi polumaratonu

Posted on Posted in Glazba_obavijesti, instrumentalne_obavijesti

„FESTIVAL KULTURE I SPORTA!“

 

Novi uvjeti i dalje priželjkuju stare navike:  susrete, druženja, traganja za novim trenucima koje ćemo pamtiti i nositi dalje kroz sjećanja.

Osječki Ferivi polumaraton  jedna je od pet najvećih manifestacija grada koji ponovo poziva  svakog građanina da u tom danu ostavi djelić svoje radosti, a sa sobom ponese „veliko sjećanje“ buđenja novog proljeća u Gradu na Dravi.

  1. godine Osijek je pokazao da zna i može u novim uvjetima pandemije organizirati 1000 trkača i 150 glazbenika; kada su se ulice našeg grada transformirale u veliku pozornicu u kojoj su glazbenici i sportaši, u direktnoj interakciji, bili podrška jedni drugima na radost svih građana.

Pozivamo Vas ove godine u subotu 10. travnja 2021. od 10.30 do 13.00 na sudjelovanje u velikoj glazbeno – sportskoj manifestaciji u trajanju do  45 minuta vašeg programa.

Molili bismo da se prijavite čim prije kako bismo mogli napraviti precizan raspored vremena i lokacija prijavljenih glazbenika, te program najaviti plakatima, lecima i u medijima.

Svaki zbor, KUD glazbena skupina, orkestar ili individualni sudionik dobit će svoju lokaciju uzduž trkačke trase.

U pripremi je još pregršt iznenađenja koja će vam drugi vikend u mjesecu travnju učiniti nezaboravnim.

Budite i vi dio kulturno – umjetničkog programa i prožmite glazbu s vrhunskim sportskim izvedbama, te oplemenite  ljepotu života potrebnu duši i tijelu!

Nadamo se suradnji i svestranom zadovoljstvu.

 

Pozivnica Glazba

Podijeli...