Predstavljanje Odsjeka za instrumentalne studije i propozicija za razredbene ispite na 6 Stručnom vijeću nastavnika teorijskih glazbenih predmeta iz cijele Hrvatske

Posted on Posted in instrumentalne_obavijesti

Profesori glazbe s Akademije za umjetnost i kulturu sudjelovat će u srijedu 17. 3. 2021. na 6 Stručnom vijeću nastavnika teorijskih glazbenih predmeta iz cijele Hrvatske na kojem će predstaviti studijske programe i govoriti o zahtjevima na razredbenom ispitu na Akademiji za umjetnost i kulturu u Osijeku na Odsjeku za glazbenu umjetnost (Studij glazbene pedagogije, Studij glazbene umjetnosti i kulture) te na Odsjeku za instrumentalne studije (Studij žičani instrumenti, Studij klavir i Studij kompozicije s teorijom muzike).

Voditelj Odsjeka za glazbenu umjetnost izv. prof. art. dr. sc. Berislav Jerković predstavit će Studij glazbene pedagogije i studij glazbene umjetnosti i kulture dok će red. prof. art. Sanda Majurec i doc. art. Ana Horvat predstaviti studijske smjerove na Odsjeku za instrumentalne studije te će govoriti i o zahtjevima  na razredbenom ispitu za teorijske predmete za Studij kompozicije s teorijom muzike, Studij žičani instrumenti i Studij klavir.

Podijeli...