S.O.S. scena – predstava Smrt ili o životu

Posted on Posted in Kazaliste_obavijesti

U subotu 23. studenog 2019. godine u 20:00 sati na Akademiji za umjetnost i kulturu (AUKOS) prikazuje se predstava Smrt ili o životu koju izvode glumci kazališne scene S.O.S.-a (Scena Osječkih Studenata).

Predstava Smrt ili o životu nastala je kao diplomska predstava iz lutkarstva studenata druge godine diplomskog studija Glume i lutkarstva na Akademiji za umjetnost i kulturu u Osijeku. Autorski je to projekt studenata pod mentorstvom izv.prof.dr.artD. Maje Lučić Vuković i doc.art.Tamare Kučinović, a progovara o dvije nerazdvojive suštine svojstvene svakom biću, o životu i smrti. Predstava je nastala iz potrebe govoriti o ljepoti života, o srži postojanja i određenoj količini dragocjenog vremena koje posjedujemo, ali iz vizure smrti kao glavnog protagonista. Predstavu igraju: Antonia Mrkonjić, Katarina Šestić, Josipa Oršolić, Stipe Gugić i Nikola Radoš.

Ovom predstavom nastavlja se šesta sezona kazališne scene S.O.S.-a. Na tom projektu izvode se samo najbolje predstave studenata Odsjeka za kazališnu umjetnost Akademije za umjetnost i kulturu, a u organizaciji im pomažu studenti treće godine preddiplomskog studija Odsjeka za kulturu medije i menadžment na Akademiji za umjetnost i kulturu u Osijeku.

Ulaz na predstavu je besplatan!

 

Podijeli...