Velik uspjeh studentica našega Odsjeka na Natječaju za studentsku nagradu “Mlada nada”

Posted on Posted in Kultura_kreativne_obavijesti, Studenti obavijesti
Velik uspjeh studentica našega Odsjeka na Natječaju za studentsku nagradu “Mlada nada” koju dodjeljuje Hrvatska udruga za odnose s javnošću – HUOJ!
U utorak, 9. studenoga, u okviru dvodnevne 7. Studentske konferencije dodijeljene su ovogodišnje studentske nagrade “Mlada nada”. Jedan od četiri prvonagrađena pisana uratka je i rad “Uloga odnosa s javnošću u kreiranju javnoga mišljenja”, čija je autorica Lucija Majetić, studentica 2. godine diplomskoga studija na našem Odsjeku, kojoj je pripala nagrada u kategoriji najboljega seminarskog rada. Rad je nastao pod mentorstvom doc. dr. sc. Marine Marković Đukić.
U istoj kategoriji u finalu se našao još jedan rad s našega Odsjeka, riječ je o radu “„Utjecaj politike na rad lokalnih radijskih postaja“, koji je studentica Jelena Blaškovič Đurđević napisala pod mentorstvom asistenta Tomislava Nedića.
Velike čestitke svima, a naravno i dobitnicima nagrada u drugim kategorijama!
Detaljnije informacije nalaze se na poveznici:

https://www.huoj.hr/magazin/vijesti/uloga-medija-analiza-politicke-kampanje-i-hejtanje-na-drustvenim-mrezama-obiljezili-ovogodisnju-dodjelu-mlade-nade/?fbclid=IwAR1PtN9_R4Waw3FRColtJ6TzAF-hO-lhaOPjle4oIph2nDejSzjwAgWkJ-I

Podijeli...