Zlatko Bourek -Virtualno kazalište

Posted on Posted in Razno

U sklopu edukativnog dijela projekta Zlatko Bourek -Virtualno kazalište kojim se predstavlja bogati opus hrvatskog umjetnika Zlatka Boureka, u ponedjeljak 28.03. 2022. održano je online predavanje izv. prof. art. dr. sc. Saše Došen Kratak uvod u Bourekverzum, namijenjeno studentima Akademije za umjetnost i kulturu u Osijeku i Akademije primijenjenih umjetnosti u Rijeci.

Zlatko Bourek -Virtualno kazalište

Na osječkoj Akademiji održana je radionica pod vodstvom izv. prof. art. dr. sc. Saše Došen i asistentice Ivane Živković. Studentice preddiplomskog sveučilišnog studija Dizajn za kazalište, film i televiziju oblikovale su ginjole na temu ČovjekVragSpolnost i Smrt, koje su predstavile i autorskim tekstovima.

Na radionici Akademije za umjetnost i kulturu sudjelovale su studentice Ivana Biki, Ines Čižmešija, Maja Dobrojević, Josipa Jakobović, Ana Marija Kovačević, Dorija Lilion, Ana Perić, Lucija Reljac, Zoe Špehar, Izabela Anočić, Petra Burić, Ida Klarić, Dora Petravić, Iva Lucija Rajić, Laura Reljan, Iva Romić, Iva Špiljak, Josipa Štrk i studentica Rūta Stirbytė iz Litve.

Galerija lutaka osječkih studentica

 

 

Podijeli...