BAUK – panel rasprava

Posted on Posted in Kultura_kreativne_obavijesti, Obavijesti, Studenti obavijesti

Tema: Društvene mreže, FOMO efekt te porast narcisoidnosti, anksioznosti i depresije

Poštovani,
pozivamo vas na treću po redu BAUK panel-raspravu na temu: Društvene mreže, FOMOučinakte porast narcisoidnosti, anksioznosti i depresije

Panel će se održati u utorak, 10. svibnja 2022. godine s početkom u 12 sati, u Svečanoj dvorani Akademije za umjetnost i kulturu, zgrada Odsjeka za glazbenu umjetnost, ulica P. Svačića 1g (Kampus, Plava zgrada).

BAUK se održava treći put, a prvi put ga organiziraju studenti prve godine Diplomskih studija Mediji i odnosi s javnošću i Menadžment u kulturi i kreativnim industrijama s Odsjeka zakulturu, medije i menadžment ( Lucija Mijatović, Mateja Grbić, Sara Puškarić, Jakov Lučenčić, Matea Klarić, Monika Kramarić, Luka Ivić, Ema Kovačević, Nikola Perković, Isabell Janjanin), pod mentorstvom dr.sc. Snježane Barić-Šelmić i Maje Haršanji.

Tema ovog BAUKa bit će Društvene mreže, FOMO učinak te porast narcisoidnosti, anksioznosti i depresije koja je izabrana zbog svoje aktualnosti u današnjem svijetu u kojem sveprisutne društvene mreže ostavljaju nedvojbene posljedice na mentalno zdravlje pojedinaca.

Tema će biti predstavljena u obliku panel-rasprave na kojoj sudjeluju:
1. Martina Nikolić, magistra psihologije, Centar za nestalu i zlostavljanu djecu
2. Sara Grepo, magistra kulturologije i medijske kulture, Escape (specijalistica marketingaza društvene mreže)
3. Nina Baljak, blogerica (sudjeluje video poveznicom)
4. Ena Dragičević, fotografkinja (sudujeluje video poveznicom)

Moderator ove panel-rasprave je Tomislav Levak, predavač.

Ukoliko su vam potrebne dodatne informacije, možete se obratiti na broj telefona 0919203201 (Mateja Grbić) ili 0957380084  (Lucija Mijatović, voditeljica projekta BAUK)

Plakat BAUK

Podijeli...