imPULS – odabrani autorice i autori

Posted on Posted in Kultura_kreativne_obavijesti, Obavijesti, Studenti obavijesti

Sinoć je, (6. lipnja 2022., ponedjeljak) u Galeriji Waldinger, održan imPULS – susreta mladih autor(ic)a. Odabrano je devet autora, svi su nagrađeni paketom knjiga, gostovala je književnica Julijana Adamović koja je s nama podijelila svoje iskustvo pisanja.

Uskoro slijedi online zbornik radova ponuđen na čitanje svima i vidimo se iduće godine u isto vrijeme, do tada, pišite:)

Susret odabranih mladih autorica i autora održat će se u ponedjeljak , 6. lipnja 2022., u Galeriji Waldinger, s početkom u 18 sati.

Dođite na imPULS, susret mladih autor(ic)a!
Na prvom izdanju imPULS-a, u organizaciji
Akademije za umjetnost i kulturu u Osijeku, susret će se devet odabranih autor(ic)a sa svojom publikom i predstaviti im svoju poeziju i prozu.
Publika je važna jer književnost i postoji zbog čitatelja.
U ovom slučaju je posebno važna jer će upravo
publika svojim pljeskom odrediti pobjednička tri rada.
Pobjednici će dobiti pakete knjiga, a radovi svih odabranih autora naći će se u elektronskom zborniku.
Događaj će uveličati svojim dolaskom jedna od
najčitanijih suvremenih hrvatskih književnica, Julijana Adamović.
Odabrane autorice i autori su:
Luka Pisačić Matea Bartulović Chiara Pumper Luka Filipović Lorena Knežević Gabrijel Perić
Tea Babić
Ivona Lukić Gabriela Peranović

IMPULS

Dragi kreativci,

Pozivamo vas na imPULS, susret mladih autor(ic)a!

Ako ste kreativni i odabrali se tekst za svoj izraz, bilo da je riječ o prozi ili poeziji, pošaljite svoje tekstove do 28.5.2022.g. na mail nlujanovic@hotmail.com Poziv je upućen svim studentima ili autori(ca)ma do 30 godina!

Tročlano povjerenstvo odabrat će u uži krug najuspjelije radove kojima će se njihovi autori predstaviti na javnom čitanju 6.6.2022.g. Pozivamo ujedno i svu zainteresiranu publiku da dođe jer će upravo ona svojim pljeskom odrediti troje pobjednika. Nagrada se sastoji u paketu knjiga. A radovi svih autora užeg kruga bit će objedinjeni u elektronskoj verziji zbornika koji će biti dostupan za čitanje na mrežnim stranicama organizatora događaja, Akademije za umjetnost i kulturu u Osijeku.

Događaj će uveličati i gost iznenađenja (književnica/književnik)!

U nadi da ćemo skupa afirmirati još jednu umjetnost i dati impuls budućim mladim piscima, iskreno se nadamo vašem odazivu.

 

 

Podijeli...