Francusko veleposlanstvo u Zagrebu objavilo poziv za podnošenje prijedloga za potporu organizacijama civilnog društva

Posted on Posted in Ured za projekte i suradnju_obavijesti

U suradnji s Uredom za udruge Vlade Republike Hrvatske, Veleposlanstvo Francuske Republike u Republici Hrvatskoj objavljuje drugi natječaj za organizacije civilnog društva.

Ovaj poziv ima za cilj jačanje francusko-hrvatskih partnerstava kroz razvoj malih projekata (maksimalni iznos potpore je 3.000 EUR) u jednom od tri prioritetna područja:

  • ravnopravnost spolova,
  • dijalog i pomirba te
  • klimatske promjene i okoliš.

Potpora dodijeljena u okviru ovog poziva može pokriti troškove vezane uz aktivnosti kao što su organizacija konferencija i okruglih stolova, studijske posjete, zagovaranje, obrazovne aktivnosti namijenjene djeci i mladima, obuke, zajedničke publikacije.

Svi projekti moraju uključivati francusku komponentu u smislu povezanosti s nekom francuskom organizacijom ili institucijom, angažiranja francuskih stručnjaka, interesa za razmjenu iskustva s Francuskom itd., a kako bi se promicalo međusobno razumijevanje i razmjena iskustava između dviju zemalja.

Prijave moraju biti podnesene na engleskom jeziku i poslane e-poštom na adresu djuro.zifra@diplomatie.gouv.fr najkasnije do 23. ožujka 2020. godine.

Rok za prijavu je 23. ožujka 2020.

Detalji Poziva dostupni su na poveznici: http://www.odraz.hr/hr/novosti/natjecaji/francusko-veleposlanstvo-u-zagrebu-objavilo-poziv-za-podnosenje-prijedloga-za-potporu-organizacijama-civilnog-drustva

Podijeli...