Informativni dan: Mogućnosti za doktorande i postdoktorande u okviru europskih programa mobilnosti, 14. 5. 2021.

Posted on Posted in Obavijesti Erasmus

Agencija za mobilnost i programe EU, s ciljem upoznavanja sudionika i potencijalnih korisnika s mogućnostima akademske mobilnosti u okviru novog programskog razdoblja 2021. do 2027. godine, organizira informativni dan posvećen mogućnostima mobilnosti kroz međunarodne programe mobilnosti, doktorskih studija te postdoktorskih projekata.

 

Zadovoljstvo nam je pozvati vas na _online_ informativni dan Mogućnosti za doktorande i postdoktorande u okviru europskih programa mobilnosti koji će se održati u petak 14. svibnja 2021. godine s početkom u 9:50 sati putem Zoom platforme.

 

U prvom dijelu informativnog dana predstavit će se mogućnosti i novosti u okviru programa Erasmus+, Bilateralnog programa akademske mobilnosti i programa CEEPUS, dok će se u drugom dijelu predstaviti mogućnosti za doktorande i postdoktorande putem Marie Skłodowska-Curie aktivnosti, EURAXESS Jobs and Funding portal te EURAXESS alati za razvoj karijere istraživača.

 

Više informacija o sadržaju info dana možete naći u programu koji je dostupan ovdje. [1]

 

Informativni dan namijenjen je studentima, mladim istraživačima

(doktorandima) i postdoktorandima, predstavnicima ureda za projekte ili međunarodnu suradnju fakulteta ili sveučilišta te ostalom znanstvenom te znanstvenom-nastavnom osoblju zainteresiranom za međunarodne projekte.

 

Prijava na informativni dan moguća putem sljedeće poveznice [2] (u izborniku pod događanje potrebno je odabrati naziv informativnog dana) Prijave su otvorene do srijede 12. svibnja 2021. do 16 sati.

 

U slučaju problema s prijavom putem navedene poveznice ili dodatnih pitanja, slobodno nam se obratite na e-mail sandra.vidovic@mobilnost.hr.

 

Links:

——

[1] https://www.obzoreuropa.hr/userfiles/files/E%2B_MSCA_Program.pdf

[2] https://www.obzoreuropa.hr/prijava-na-dogadanja

[3] http://www.mobilnost.hr/hr/

[4]

http://www.facebook.com/pages/Agencija-za-mobilnost-i-programe-Europske-unije/131718973563002

[5] https://twitter.com/ampeu_hr

Podijeli...