Predstavljanje međunarodnog studentskog projekta Kako vidim budućnost / How I See the Future na 8. hrvatskom biennalu ilustracije u Galeriji Klovićevi dvori u Zagrebu

Posted on Posted in Studenti obavijesti, Likovni_obavijesti, Obavijesti

Međunarodni studentski projekt Kako vidim budućnost / How I See the Future pokrenuli su studenti diplomskog studija Ilustracija Akademije za umjetnost i kulturu u Osijeku pod mentorstvom izv. prof. art. Stanislava Marijanovića. Projekt je predstavljen kao zasebna cjelina na 8. hrvatskom biennalu ilustracije u Galeriji Klovićevi dvori u Zagrebu putem neprekidne projekcije preko stotinu studentskih radova pristiglih na web stranicu howiseethefuture.com. Među radovima s 13 akademija, značajno mjesto zauzima 40 radova studenata Akademije za umjetnost i kulturu.

Kako je jedan od ciljeva Projekta sakupiti 500 studentskih radova te onda oblikovati i virtualni muzej Kako vidim budućnost, čiji će se fundus trajno popunjavati, pozivamo studente i dalje slati svoje radove na stranicu  howiseethefuture.com. Dosad pristigle radove moguće je pogledati u galeriji stranice, ili na projekciji u Galeriji Klovićevi dvori do kraja Biennala.

Sljedeće predstavljanje Projekta predviđeno je za mjesec listopad u Galeriji Julija Knifera u Osijeku. Tom će prilikom Akademija ugostiti i izbor radova s 8. hrvatskog biennala ilustracije.

Studentice i studenti, priključite se Projektu!

Katalog 8. hrvatski biennale ilustracije GKD Zagreb

Podijeli...