Produženje humanitarne akcije

Posted on Posted in Obavijesti

Dragi svi,

obaviještavamo Vas da će se akcija prikupljanja sredstava za oštećene i stradale u Ukrajini produžiti do kraja mjeseca, 31.05.2022.

U znak solidarnosti sa stanovnicima ratom pogođenih ukrajinskih prostora, studentski zbor Akademije za umjetnost i kulturu u Osijeku, uz pomoć obitelji Veremko, organizira humanitarnu akciju kojom će sve prikupljene novčane donacije slati oštećenima i stradalima u Ukrajinu.

Pozivamo sve studente i zaposlenike naše Akademije da se uključe u ovu humanitarnu akciju i svojim novčanim prilogom pomognu onima kojim je naša pomoć sada najpotrebnija. Duboko se nadamo kako je moguće udružiti se i pokazati koliko srce može biti veliko kada je u pitanju patnja drugih ljudi.

Prilozi će se skupljati u prostoru knjižnice Akademije za umjetnost i kulturu u Osijeku (Trg Svetog Trojstva 3, Osijek) svakim radnim ranom u okviru radnog vremena knjižnice.

Svaki, čak i najmanji prilog bit će dobrodošao.

Uz ove priloge, u Ukrajinu će se slati i sva prikupljena sredstva iz pretprodaje karata za studentski party koji je održan 31. ožujka.

Studentski se zbor zahvaljuje svima koji će se odazvati i zajedno s nama pripomoći ljudima koje je zahvatila iznimno teška situacija, kojima je potreban oslonac i temeljna nam ljudskost.

Podijeli...