Promotivna cijena godišnje pretplate na Vijenac

Posted on Posted in Glazba_obavijesti, instrumentalne_obavijesti, Kazaliste_obavijesti, kreativne_teh_obavijesti, Kultura_kreativne_obavijesti, Likovni_obavijesti, Studenti obavijesti novo

PROMOTIVNA CIJENA GODIŠNJE PRETPLATE NA VIJENAC ZA STUDENTE – 13,27 € (100 KN)
Poštovane kolegice i kolege,
u povodu nove akademske godine i 30. rođendana Vijenca, središnjih hrvatskih novina za kulturu, umjetnost i znanost, studenti Akademije za umjetnost i kulturu u Osijeku na Vijenac se mogu pretplatiti po promotivnoj cijeni od 13,27 € ili 100 kuna godišnje (0,50 € po broju). Cijena se odnosi na godišnju pretplatu i uključuje 26 brojeva s dostavom na kućnu adresu. Cijena za profesore iznosi 26,54 € (200 kn)
godišnje ili 1 € po broju. Na tradiciji slavna Šenoina Vienca, Matica hrvatska Vijenac je obnovila 1993. i list svaki drugi četvrtak već
30 godina donosi provjerene informacije i analize iz svijeta kulture, umjetnosti i studentskog života, kritike novih predstava, knjiga, filmova i izložaba. Za Vijenac pišu vodeći hrvatski književnici, novinari, umjetnici i znanstvenici poput Luka Paljetka, Nives Opačić, Stjepana Damjanovića, Borisa Becka, Strahimira Primorca, Josipa Bratulića, Mirka Planinića i dr.
Na QR kodu na ilustraciji možete prelistati tematski broj posvećen izazovima umjetne inteligencije i aktualni broj s nastupom Prljavog kazališta na proslavi 30 godina Vijenca na naslovnici. Pretplatu možete uplatiti na IBAN HR3324810001110106604 (Agram banka, Zagreb) s naznakom „Pretplata na Vijenac” ili skeniranjem QR koda. Ime i prezime, adresu za dostavu i uplatnicu s dokazom o studentskom statusu (fotografija X-ice ili indeksa) pošaljite na: pretplata.vijenac@matica.hr. Ponuda vrijedi do 31. listopada 2023. ili do isteka zaliha.

Vijenac oglas PRETPLATITE SE 2023

Podijeli...