Radionica/predavanje pod nazivom Osnove akademskog bontona

Posted on Posted in Glazba_obavijesti, instrumentalne_obavijesti, Kazaliste_obavijesti, kreativne_teh_obavijesti, Kultura_kreativne_obavijesti, Likovni_obavijesti, Studenti obavijesti

U organizaciji Studentskog zbora Akademije za umjetnost i kulturu u Osijeku u suradnji s CENTROM ZA UNAPRJEĐENJE I OSIGURANJE KVALITETE VISOKOG OBRAZOVANJA održat će se radionica/predavanje pod nazivom OSNOVE AKADEMSKOG BONTONA.
Radionica će se održati u četvrtak 2.veljače 2023. godine u svečanoj dvorani Akademije za umjetnost i kulturu u Osijeku s početkom u 9:30 sati. Radionica će trajati 40-45 minuta. Radionicu će voditi Višnja Sak Bosnar, mag. oec voditeljica Odjeljaka za akademsko priznavanje inozemnih visokoškolskih kvalifikacija, priznavanje razdoblja studija i ECTS bodova u CENTRU ZA UNAPRJEĐENJE I OSIGURANJE KVALITETE VISOKOG OBRAZOVANJA na našem Sveučilištu Akademski bonton označava  skup pravila lijepog i prihvaćenog ponašanja unutar akademske zajednice. Na ovoj radionici studenti će dobiti informacije o pristojnom ponašanju i ophođenju u interpersonalnoj, telefonskoj i pisanoj (e-mail) komunikaciji uzimajući u obzir specifičnosti akademske zajednice.

Pozivamo sve zainteresirane studente s naglaskom na prve i druge godine preddiplomskih studija da se odazovu na radionicu.

Podijeli...