#usudisebitikreativan challenge

Posted on Posted in Studenti obavijesti, Likovni_obavijesti, Kazaliste_obavijesti, Glazba_obavijesti, Kultura_kreativne_obavijesti, instrumentalne_obavijesti, kreativne_teh_obavijesti, Obavijesti

U ovo izazovno vrijeme žudimo biti kreativni!

Osmislite ilustraciju, vizual, rečenicu, slogan …. na temu ‘Sačuvati sebe’ i pošaljite nam svoj uradak na e-mail: snjezana.baric@gmail.com

Akademija za umjetnost i kulturu u Osijeku pokreće izazov i nominira sve pozitivce da se uključe. Sve što treba napraviti je pustiti maštu da se zabavlja, usuditi se biti kreativan, a ono što osmislite šaljite nam! Žudite i igrajte se!

Naš žiri odabrat će najzanimljivije radove, koje ćemo nagraditi paketima iznenađenja. A ti isti, nagrađeni, naći će se na našim majicama, šalicama ili pak plakatima!

Dok svaki dan provodimo u izolaciji, ograničeni zatvorenim prostorom i naputcima kako se ponašati u vrijeme ove pandemije, čeznemo za ‘slobodom’. Ovim izazovom želimo motivirati sve pozitivne ljude da probude svoju kreativnost i sudjeluju u našoj ‘igri’. Svatko se može izraziti bilo mišlju koju može zabilježiti, idejom, slikom, fotografijom …. svoje kreativne uratke pošaljite nam, a naš žiri će odabrati najzanimljivije i najkreativnije koje ćemo nagraditi paketima iznenađenja.

Provjerenstvo (žiri) za Online projekt Izazov sačuvati sebe

Podijeli...