Noć knjige 2020.

Posted on Posted in Knjižnica_obavijesti, Obavijesti

Na Svjetski dan knjige i autorskih prava 23. travnja i ove godine će se održati Noć knjige, no dakako zbog situacije u kojoj se nalazimo, sva događanja će se odvijati u virtualnom svijetu.

Pozivamo studente i nastavnike Akademije, ali i sve zainteresirane da aktivno sudjeluju u virtualnoj Noći knjige 2020. u knjižnici Akademije za umjetnost i kulturu u Osijeku! S namjerom promocije knjige i čitanja na Facebook stranici knjižnice Akademije u četvrtak,  23. travnja 2020. objavit ćemo javna čitanja knjiga, a vi ih možete snimiti.

Kako je ovogodišnja tema „Knjige koje su promijenile svijet“ odaberite bilo koju knjigu za koju mislite da je zaslužna za promjenu u svijetu ili je možda promijenila vaš svijet, odaberite najdraži ulomak i snimite video u kojem ćete na glas pročitati: autora, naslov i najdraži ulomak te knjige. Video snimke pošaljite nam porukom na Facebook stranici knjižnice.

Vaša čitanja ćemo javno objaviti na našoj Facebook stranici 23. travnja 2020., te prepustiti i drugima da u Noći knjige uživaju u najboljim rečenicama i mislima.

#nocknjige #sknjigomnisiizoliran

Podijeli...