Izložba Erasmus+ studentica iz Dublina na Odsjeku za kreativne tehnologije

Posted on Posted in Obavijesti Erasmus, Erasmus savjetovalište, Erasmus galerija / impresije, kreativne_teh_obavijesti, Obavijesti

Ovaj semestar Odsjek za kreativne tehnologije po prvi je puta sudjelovao u programu Erasmus+ razmjene za studente. Dok je naših šest studentica preddiplomskog studija Kazališno oblikovanje zimski semestar provelo na dublinskom Institute of Art, Design + Technology, na naš su Odsjek na razmjenu došle njihove četiri studentice. Tri studentice studiraju kostimografiju (Costume design), a jedna dizajn i šminku lika (Character make-up design), tako da su svoja do sada stečena znanja mogle odlično nadopuniti na preddiplomskom studiju Kazališnog oblikovanja pri Odsjeku za kreativne tehnologije.

Iako svi Osječani bježe u Dublin, našim Irkinjama se zaista svidio Osijek i naš Odsjek. Vrijedno su radile i postigle izvrsne rezultate. U četvrtak, 23.1.2020. u 17.30 sati u prostorijama Odsjeka za kreativne tehnologije (sveučilišni kampus, zgrada 18), održat će se mala izložba u kojoj ćemo izložiti dio njihovih radova, uključujući i iznimno zanimljive fotografije studentica Marthe Macnulty i Isobel Shackleton koje su nastale za vrijeme njihovog boravka u Osijeku. Također, Isobel će nam predstaviti svoj studijski smjer (Character make-up design) i pokazati nam transformacije likova na kojima je radila. Dođite, zabavite se, usvojite nova iskustva i podržite naše kolegice!

Podijeli...